gizlilik ve veri güvenliği politikası

Site Kullanım Şartları ve Yasal Uyarı

Gırin Salata Gıda Turizm Teks. İnş. Otom. San. Ve Tic. Ltd. Şti. (“Green Salads”) olarak, ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişilerin gizliliğini korumak için azami hassasiyet göstermekteyiz. Green Salads ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)’na uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine önem vermekteyiz. Bu sorumluluğumuzun tam bilinci ile KVKK Kanunu uyarınca “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda yer alan kapsamda ve şartlarda işlemekteyiz.

Kişisel Veri Nedir?

Kişisel veri, KVKK’da kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi olarak tanımlanmıştır. Buna göre bizimle paylaştığınız adınız, soyadınız, elektronik posta adresiniz ve telefon numaranız kişisel veri olarak adlandırılmaktadır.

Kişisel verilerinizin tarafımızca toplanmasının amacı nedir?

Green Salads ile olan ürün ve hizmet ilişkiniz dolayısıyla yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve sizi kampanyalar ve avantajlardan haberdar edebilmek için Green Salads kişisel bilgilerinizi toplamaktadır ve bu kapsamda işlemektedir.

Kişisel verilerinizi hangi amaçla, kimlere aktarıyoruz?

Elde edilen kişisel bilgileriniz gizlilik politikasına uygun olarak Green Salads’a bağlı ortaklara, işletmecilere, grup şirketlerine ve birlikte çalışılan üçüncü taraflara paylaşılabilir. Bu üçüncü taraflar sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına birlikte çalıştığımız; taleplerinizi daha doğru karşılamak ve teknik problemleri ortadan kaldırabilmek adına yardımını aldığımız tedarikçiler, pazarlama ve reklam işlemlerimizi desteklemesi ve geliştirmesi için danıştığımız ajanslardır. Bahsi geçen eylemlerin gerçekleştirilmesi için yalnızca sizin izniniz olduğu sürece bilgileriniz paylaşılacaktır. Bu bilgileri kullanacak olan kurumlar gizlilik politikası ve veri koruması gereğince yalnızca belirtilen eylem için bilgilerinize ulaşabilecektir. Bizlere izin verdiğiniz sürece Green Salads veya çalıştığımız kurumlardan yeni ürünler, indirim kuponları, ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz özel haberler ve diğer promosyonlar için sizlere e-posta gönderilecektir. Hangi durumda olursa olsun gönderilen e-postaları almak istemediğiniz sürece aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Green Salads, hukuk ve yasal işlem gerektiren durumlarda zorunluluk hallerinde www.greensalads.com.tr'nin bütünlüğünü korumak, isteklerinizi en doğru şekilde karşılamak ve toplum güvenliğini korumak adına yapılan araştırmalarda doğru bilgiyi sağlamak adına kişisel bilgilerinizi kullanma veya ifşa etme hakkına sahiptir. Ancak gerçekleştirilen bu işlemde bilgileriniz herhangi bir üçüncü tarafla paylaşılmayacaktır.

Kişisel verilerinizi nasıl saklıyoruz?

Şirketimiz ile paylaşılan kişisel verileriniz Green Salads’ın güvenli sunucularında ilgili yasal düzenlemelere, KVKK hükümlerine ve Green Salads standartlarına uygun olarak saklanmaktadır.

Kişisel verilerinizi ne kadar süre ile tutuyoruz?

KVKK’ya uygun olarak, KVKK md. 7/f.1.’e göre işlenmesi gerektiren amaç ortadan kalktığında ve/veya mevzuat uyarınca verilerinizi işlememiz için zorunlu kılındığımız zamanaşımı süreleri dolduğunda, kişisel verileriniz tarafımızca silinecek, yok edilecek veya anonimleştirerek kullanılmaya devam edilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndan doğan haklarınız nelerdir?

İşlenen kişisel verilerinizle ilgili mevzuat uyarınca; kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesine ve/veya kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme haklarına sahipsiniz.

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Tarafımıza bildirmiş olduğunuz kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı ne şekilde kullanabilirsiniz?

Hakkınızda saklanan tüm bilgileri tarafınıza iletmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. https://www.greensalads.com.tr/iletişim/iletişim-formu/ adresindeki iletişim formuna talebinizi göndererek, Green Salads müşteri hattı 0212 570 9063’ü arayarak kişisel bilgilerinizi sildirebilir, düzeltebilir veya gözden geçirebilirsiniz.